Az aha|igennél fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy kitaláljuk, megtervezzük és megvalósítsuk az igényeidhez legjobban illeszkedő webes jelentétet.

ELTE BTK Hallgatói Önkormányzat

Indulás: 2011. július 19.

Feladataink: albérlet-hirdetési és pályázati rendszer megalkotása, információs felületek megtervezése, hírlevélrendszer, baglyok világuralmának előkészítése

Első közös munkánk jelszavai az információ- és szolgáltatásközpontúság voltak. Az ELTE BTK HÖK-nek olyan oldalra volt szüksége, amelyről az ELTE bölcsészei minden információt elérnek, és amelyen keresztül a lehető legtöbb dolgot el tudják online intézni.

Így hát bőven volt lehetőség kedvenc hobbinknak, a kísérletezgetésnek hódolni. A végeredmények a következők: egy online albérlet-hirdetési rendszer, egy komplett pályázatleadó felület (minden szükséges elemmel, ami a leadáshoz és az elbíráláshoz kell), és végül, de egyáltalán nem utolsósorban egy regisztrációs rendszer, amelyen keresztül adatbázisszerűen, dinamikusan frissíthetővé válnak a szervezet tagjainak adatai.

Integráltuk az oldal adminisztrációs felületébe a több mint 6000 feliratkozóval rendelkező Bölcsész Hírlevelet is, amely minden héten erről az oldalról kerül kiküldésre.

A design az ELTE BTK HÖK narancs-grafitszürke színvilágára épült, amelynek köszönhetően az oldal elegáns, mégis fiatalos.